Χωρίς κατηγορία

Tik-Toker…#not

Τώρα θα αποκαλυφθεί η ηλικία του καθενός! Θα καταλάβεις σε λίγο τι εννοώ. Περί tik tok ο λόγος, λοιπόν. Εμείς το γνωρίσαμε στην πρώτη καραντίνα. Φυσικά, προήλθε από την κόρη μου που αν και δεν το λες ιδανικό για την ηλικία της, εκείνο το διάστημα με καραντίνα, τηλεργασια και τίποτα άλλο, μας πήρε κάπως η μπάλα και το επιτρέψαμε. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχε πλάκα, περνούσε θα έλεγε κανείς (με μεγάλη δόση ευφημισμού) ακόμα και δημιουργικά τον χρόνο της. Έβλεπε κυρίως χορευτικά βιντεάκια, τα οποία έκανε πρόβες αρκετές ώρες, ώστε να τα τέλειοποιησει και να ανεβάσει κι αυτή με τη σειρά της το δικό της.

Δεν θα σου κρύψω, ότι μας χάρισε και άκρως διασκεδαστικές στιγμές, όταν ολόκληρη η οικογένεια προσπαθούσε να αναπαραστήσει μια χορογραφία. Ειδικά, με αυτό το savvage love έχουμε ρίξει πολύ γέλιο!

Η καραντίνα τελείωσε, αλλά το tik tok φυσικά μας έμεινε. Κι εδώ ξεκινάει το θέμα της ηλικίας που σας έλεγα. Η Νεφέλη, για διάφορους λόγους, δεν ασχολείται πια με χορογραφίες, έχει γίνει μεγάλη φαν της Charlie d’ Amelio (διάσημη tik toker) και φτιάχνει βιντεάκια που αφορούν κυρίως αυτήν. Κάνει colouring, edit, cap cut, body και face really και δε συμμαζευεται! Αν καταλαβαίνεις όλα τα παραπάνω, τότε είσαι σε άλλη δεκαετία από εμένα😎 ! Άγνωστο λεξιλόγιο, αλλά ψαχνομαι, για να μπορώ να συμμετέχω και να καταλαβαίνω τι μου λέει. Τι να κάνω η δόλια μάνα; Από την άλλη, σκέφτομαι ότι ό,τι μαθαίνει κανείς, καλό είναι και μπορεί αργότερα κάπου να της χρησιμεύσει όλο αυτό το edit και colouring! 😃

Αν με ρωτάς, έβρισκα πολύ πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά τις χορογραφίες και άλλα αστεία βίντεο που μου έδειχνε παλιότερα, αλλά τι να κάνουμε… that’s life.

3 σκέψεις σχετικά με το “Tik-Toker…#not

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s