Χωρίς κατηγορία

Βρίσκοντας τη θετική πλευρά!

Θυμάσαι που σου έλεγα για το tik tok; Σίγουρα θα θυμάσαι, γιατί ήταν πριν λίγες μέρες. 😀

Έλεγα, λοιπόν, για την κόρη μου και την αγάπη της για την Charlie d’ Amelio. η οποία μόλις 17 ετών έχει τον λογαριασμό στο tik tok με τους περισσότερους followers.

Η Charlie, λοιπόν, έβγαλε και ένα βιβλίο που τον Δεκέμβριο ήρθε και στην Ελλάδα! Η Νεφέλη μόλις το είδε, ήθελε να το αποκτήσει. Το σκέφτηκα λίγο και αποφάσισα να το δω θετικά. Αντί να μπω σε μια συζήτηση για το κορίτσι αυτό και κατά πόσο αποτελεί σωστό πρότυπο και για ποιο λόγο να πάρουμε και το βιβλίο, μια συζήτηση από την οποία θα έβγαινα σίγουρα χαμένη, αποφάσισα να το δω αλλιώς.

Το βιβλίο εκείνη την περίοδο κυκλοφορούσε μόνο στα Αγγλικά, οπότε κάναμε το εξής. Το ζήτησε ως δώρο Χριστουγέννων από τη θεία της και αποφασίσαμε να το δούμε “εκπαιδευτικά”. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη να έχει το βιβλίο και να διαβάζει λεπτομέρειες της ζωής της αγαπημένης της tik-toker, εγώ από την άλλη εστιάζω στο ότι διαβάζει αγγλικά κείμενα (κάτι που γενικά δεν της αρέσει ιδιαίτερα) και μετά τα μεταφράζουμε! Επίσης, περιέχει και σελίδες με ερωτήσεις, στις οποίες πρέπει να απαντήσει ο αναγνώστης. Πάντα αγγλικά εννοείται.

Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ένα: Pink vibes σημαίνει ψάχνουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων! 👍

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s