Παγκόσμια Ημέρα

Το Δώρο της Παπλωματού #giveaway

Η αγάπη μου για τα βιβλία, νομίζω, είναι γνωστή. Πολλές φορές έχω αναφερθεί στα βιβλία ως τρόπο χαλάρωσης, ξεκούρασης και “απολαμβάνειν”. Πιστεύω, ότι είναι πολύ σημαντικό να διαβάζουμε στα παιδιά παραμύθια και ευχή μου είναι, μεγαλώνοντας τα παιδιά μου να τους αρέσει το διάβασμα. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λένε, ότι “ένα παιδί που διαβάζει, θα γίνει ένας ενήλικας που σκέφτεται”.

Μου αρέσει πολύ να κάνω δώρο βιβλία σε παιδιά, αλλά δυστυχώς αυτή τη χαρά την έχω όσο πιο μικρά είναι τα παιδιά, γιατί μεγαλώνοντας δεν τα εκτιμούν τόσο πολύ! Προτιμούν τα παιχνίδια!

Με αφορμή, λοιπόν, την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου το Σάββατο 2/4 κάνω δώρο σε ένα τυχερό ένα αγαπημένο παιδικό βιβλίο, το Δώρο της Παπλωματού. Το συγκεκριμένο βιβλίο το γνώρισα πρώτη φορά στην καλοκαιρινή παράσταση της κόρης μου στο νηπιαγωγείο. Το αγάπησα κι εγώ κι εκείνη, το αποκτήσαμε στη βιβλιοθήκη μας και είναι αγαπημένο πλέον και του γιου μου.

“Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι που μιλά για τη χαρά της προσφοράς. Μια γενναιόδωρη παπλωματού με μαγικά λες δάχτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Ένας άπληστος βασιλιάς που μέσα στο παλάτι του έχει μαζεμένους όλους τους θησαυρους του κόσμου, ψάχνει να βρει εκείνο που θα του χαρίσει έστω ένα χαμόγελο. Θα φτιάξει η παπλωματού ένα πάπλωμα για τον βασιλιά; Κι ο βασιλιάς θα μάθει τι σημαίνει να προσφέρεις;”

Πάρε μέρος κι εσύ σε αυτό το #giveaway μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook.

https://www.facebook.com/pinkvibes.gr

Σε περιμένω! ❤️

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Το Δώρο της Παπλωματού #giveaway

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s