Χωρίς κατηγορία

Open House Athens 2022

Έχεις ακουστά την δράση Open House Athens; Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, πρόσφατα ενημερώθηκα για αυτή ως μέρος των νέων μου επαγγελματικών δραστηριοτήτων και την βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα!

Η δράση Open House έχει πραγματοποιηθεί ήδη 7 συνεχόμενες χρονιές στην πόλη των Αθηνών με μεγάλη ανταπόκριση από το ευρύ κοινό. Το 2019 στο πρόγραμμα συμμετείχαν 550 εθελοντές, οι οποίοι επιμελήθηκαν τις ξεναγήσεις σε 119 χώρους, όπου σημειώθηκαν συνολικά περίπου 37.000 επισκέψεις. Το 2020 η εκδήλωση διεξήχθη διαδικτυακά, με μαγνητοσκοπημένες ξεναγήσεις που έχουν συγκεντρώσει πάνω από 57.000 προβολές.

Το 9ο OPEN HOUSE Athens θα διεξαχθεί με δια ζώσης ξεναγήσεις στις 9 & 10 Απριλίου και θα πλαισιωθεί από διάφορες παράλληλες δράσεις!

Η ιδέα ξεκίνησε από το Λονδίνο το 1992 και μέχρι σήμερα διαδόθηκε σε πολλές πόλεις ανά την υφήλιο αποκτώντας συστηματικούς επισκέπτες και υποστηρικτές. Κάθε χρόνο για ένα Σαββατοκύριακο δημόσια και ιδιωτικά κτίρια ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό δωρεάν και η πόλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της.

Έχεις, δηλαδή, τη μοναδική ευκαιρία να δεις από κοντά χώρους και κτίρια που μπορεί να περνάς απέξω, να σου κάνουν εντύπωση και να αναρωτιέσαι πώς είναι μέσα!

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα στο παρακάτω link διάλεξε ποιο χώρο θέλεις να επισκεφτείς!

Μια εναλλακτική πρόταση για το Σαββατοκύριακο που έρχεται και σίγουρα θα είναι μια διαφορετική εμπειρία! ❤️

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s