Πάσχα

Οι μέρες πέρασαν, εσύ το κατάλαβες;

Ξεκίνησα δυναμικά να μπω στο mood Πάσχα, ανέβασα και πώς βάφω τα αυγά! Και μετά δεν ξέρω τι έγινε! Απλά πέρασαν οι μέρες, τρέξιμο, δουλειές, δραστηριότητες και είμαστε λίγες μέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και δεν το πιστεύω!

Δεν έχω στολίσει καν τα Πασχαλινά μου! Εντάξει, δεν γίνεται ο κακός χαμός των Χριστουγέννων, αλλά 2 κουτίτσες τις έχω και στολίζω το σπίτι! Κάθε μέρα έλεγα θα το κάνω και κάθε μέρα έκανα κάτι άλλο πιο επείγον! Και τώρα αναρωτιέμαι, έχει νόημα να το κάνω ή να το αφήσω; Δε νομίζω να το παρατηρήσει και κανείς, αν δεν βγάλω τα Πασχαλιάτικα, αλλά το ξέρω εγώ. Μου δίνω άλλες 2 μέρες…αν δεν το κάνω μέχρι Παρασκευή βράδυ…θα το αφήσω για του χρόνου! Μου αρέσει, όμως, να στολίζω, γιατί είναι μια ευκαρία ανανέωσης και αλλαγής στο σπίτι!

Εκτός βέβαια από το σπίτι, έχω ακόμα κάποιες εκρεμμότητες όσο αφορά κάτι δωράκια, κάτι σοκολατένια αυγά και τέτοια, αλλά τα βασικά τα έχω τακτοποιήσει!

Μόλις χθες έβγαλα τις κούπες μου. Εντάξει, ντροπή, 1 λεπτό χρειαζόμουν. Αλλά δεν είναι μόνο θέμα χρόνου με την κυριολεκτική σημασία, δεν είναι δηλαδή τα 10-15 λεπτά, είναι πώς περνάνε έτσι οι μέρες χωρίς να το καταλάβεις πολλές φορές! ❤️🐣

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Οι μέρες πέρασαν, εσύ το κατάλαβες;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s