Χωρίς κατηγορία

Χωρίς μάσκα στα σχολεία.

1η Ιουνίου…χωρίς μάσκα στα σχολεία…μετά από πόσο; 2 χρόνια και 2 μήνες! Έχουν ξεχάσει τα παιδιά πώς ήταν χωρίς μάσκα. Εδώ το έχουμε ξεχάσει εμείς. Ο μικρός με ρωτάει σήμερα, αν θα είναι για πάντα. Του απάντησα, ότι δεν θα είναι για πάντα, από Σεπτέμβριο λογικά θα ξαναβάλουν και μπορεί να χρειαστεί να ξανά βάλει μάσκα και νωρίτερα, όταν για παράδειγμα είμαστε κάπου με πολύ κόσμο ή κάπου αλλού που χρειάζεται.

Ανυπομονούν και τα 2 πάντως και ανυπομονώ κι εγώ να δω τα πρόσωπα των παιδιών που πηγαίνουν σχολείο. Θα μου πεις δεν φοβάσαι; Ανησυχώ, προσέχω όσο μπορώ, έχουμε κάνει τα εμβόλια, έχουμε νοσήσει (ότι κι αν σημαίνει αυτό), έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό και ήταν καιρός και τα παιδιά να αισθανθούν πιο ελεύθερα στο σχολείο. Όπως πάμε στις κούνιες και παίζουν όλα μαζί, έτσι και στο σχολείο.

Βέβαια, μιλάμε για πολύ λίγες μέρες, ούτε καν 10. Αν και για εμάς, όπως και για πολλά ακόμα παιδιά είναι πολύ περισσότερες, εφόσον συνεχίζουμε σε καλοκαιρινά προγράμματα.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από τις πρώτες φωτογραφίες με μάσκα (Μάιος 2020), τότε που τις φορούσαμε μόνο σε ιατρείο και που πιστεύαμε, ότι το καλοκαίρι του ‘20 θα είχαν όλα τελειώσει! ❤️

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s