Χωρίς κατηγορία

Are u ready to party? 🎉

Με άγριες διαθέσεις σηκώθηκα…. Χαχα! Ωραία μέρα έχει…χμμμ…δεν ξέρω, για να είμαι ειλικρινής, γιατί παντζούρια δεν έχω ανοίξει ακόμα.

Ξύπνησα από το χάραμα 🤬, τα παιδιά κοιμούνται ακόμα, αλλά υπάρχει καλή διάθεση! Σου έχω πει εξάλλου, ότι υπάρχουν παντού ωραίες και δωρεάν εκδηλώσεις, οπότε τι άλλο θες; Δεν θα ξεκινήσουμε με δουλειές και άλλα τέτοια πεζά 😂, γιατί μετά πάει η καλή διάθεση, πάει και το πρωινό… Εκτός, αν όταν ανοίξω τα παντζούρια, έχει χαλάσει τόσο ο καιρός που δε το νομίζω!

Το μόνο που με προβληματίζει αυτό το ΣΚ είναι το διάβασμα των παιδιών…🤔 Συνήθως διαβάζουν Σάββατο πρωί, για να τελειώνουν και να είμαστε ελεύθεροι μετά. Η Νεφέλη έχει την Τρίτη και επαναληπτικό τέστ αγγλικών. Το αγαπημένο της… Τώρα θα κάνω και ένα τέστ αν η αδερφούλα μου είναι πιστή αναγνώστρια… Ως δασκάλα αγγλικών, της έβαλε τέστ μετά από τριήμερο! Αγαπημένη μου αδερφούλα, αφού ξέρεις έχουμε τόσα να κάνουμε! Και μετά σου λένε έχεις τα μέσα…

(Φυσικά, κάνω πλάκα αδερφούλα μου και έκανες πολύ καλά που δεν επηρεάστηκες από γιορτές και τριήμερα! 😘❤️ )

Οπότε, σηκωνόμαστε, τρώμε ένα ωραίο πρωινό, περνάμε ένα όμορφο ΣΚ και επειδή μέσα σε όλα προβλέπεται και αρκετό φαΐ, θέλω να δηλώσω, ότι από Τρίτη ξεκινάμε πάλι διατροφή…. Το έχω συμφωνήσει με φίλη αυτό (2ο τεστ για πιστούς αναγνώστες σήμερα -> για τη φίλη που θα φάμε μαζί, αλλά θα ξεκινήσουμε και μαζί από την Τρίτη μου είπε! 😘)

Καλημέρα σε όλους!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s