Το ημερολόγιο μιας δίαιτας

Το ημερολόγιο μιας δίαιτας #0

Πρώτη μέρα στη διαιτολόγο σήμερα.

Έφτασα 43 χρονών… σχεδόν δηλαδή… και αποφάσισα να πάω κι εγώ σε διαιτολόγο. Όχι για μένα βέβαια, για μια φίλη μου…

Τα κιλά όλο ανεβαίνουν και δεν πάει άλλο. 5 κιλά σε ένα χρόνο και δεν φεύγουν με τίποτα. Όλο ξεκινάω…πάει καλά για 2-3 εβδομάδες, χάνω 1-2 κιλά και μετά μια από τα ίδια. Πέρσι τέτοια εποχή ήθελα να χάσω 2-3 κιλάκια…τελικά δεν τα έχασα και πήρα και άλλα 5.

Έτσι, αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι που δεν έχω ξανά δοκιμάσει. Να πάω σε διαιτολόγο. Όχι, γιατί βέβαια δεν ξέρω τι πρέπει να τρώω και τι όχι. Οι περισσότεροι που θελήσαμε 1-2 φορές στης ζωή μας να χάσουμε κιλά ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Πάω για αυτή τη δέσμευση που λένε όλοι, ότι δημιουργείται, αν πηγαίνεις τακτικά. Υπάρχει κάποιος να σε ζυγίζει, ναι να σε ελέγχει θα το πω….και γι ‘ αυτό το λόγο είσαι πιο συνεπής. Όλα αυτά θεωρητικά…γιατί δεν το έχω ξανά κάνει.

Αλλά είμαι αποφασισμένη και πολύ αισιόδοξη! Τόσο που χτες το βράδυ είπα να το γιορτάσω και παραγγείλαμε σουβλάκια!! Είχα καιρό να φάω, ήταν και η νηστεία την μεγάλη εβδομάδα και δεν ήθελα να ξεκινήσω με απωθημένα! Χτες σουβλάκια, προχτές μπέργκερ…έτσι θα ξεκινήσω έτοιμη χωρίς να μου λείπει τίποτα! Είδες λογική?! 😁

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s