Χωρίς κατηγορία

3 μήνες blogging 🤩

Πέρασαν 3 μέρες blogging. 3 μήνες pinkvibes.gr! ❤️

Αυτοί οι 3 μήνες ήταν πολύ διαφορετικοί. Σαν να γίνονται όλα για κάποιο λόγο καμιά φορά. Σαν οι πλανήτες να συντονίστηκαν για κάποιο λόγο.

Το pinkvibes.gr το σκεφτόμουν καιρό, αλλά το πήρα απόφαση τις μέρες που είχε χιονίσει στην Αττική και είχαμε αποκλειστεί (ΚΑΙ στα νότια προάστια, απίστευτο). Τότε, ανάμεσα στις στιγμές χαράς και ανεμελιάς με το χιόνι και τα παιδιά, ζεστασιάς με το τζάκι και ξεκούρασης λόγω υποχρεωτικής αργίας, πήρα την απόφαση. Δεν ήξερα, ότι λίγες ημέρες μετά δε θα εργαζόμουν πια. Τότε, το pinkvibes.gr μου κράτησε την καλύτερη παρέα! Είχα το χρόνο και την όρεξη να ασχοληθώ και να το μάθω καλύτερα. Γιατί, μη νομίζεις, έχεις να μάθει αρκετά πράγματα. Δεν είναι τόσο απλό. Δεν ήξερα τότε, ότι όσα μάθαινα λόγω του blog θα με βοηθήσουν αργότερα και στην αναζήτηση εργασίας. Τελικά, πραγματικά, ό,τι μαθαίνεις, καλό είναι!

Στη συνέχεια, προχώρησα στο επόμενο επαγγελματικό μου βήμα και αυτός ο αέρας ανανέωσης και αλλαγής, αυτή η αίσθηση ικανοποίησης και ευχαρίστησης πραγματικά ήταν αυτό που χρειαζόμουν.

Γι’ αυτό λέω, ότι αυτοί οι 3 μήνες είχαν απ’όλα. Χαρές, δημιουργία, στενοχώρια, απογοήτευση, ανανέωση, αλλαγή. Κρατάμε τα καλά, αφήνουμε πίσω τα κακά και προχωράμε! ❤️

Μια σκέψη σχετικά μέ το “3 μήνες blogging 🤩

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s